Login


Register | Recover Password
 

Werkplaats

20200102_083815 555

Wij verrichten alle mogelijke reparaties aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats met deskundig personeel, tegen betaalbare prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen daarom komen er ook steeds meer klanten naar ons toe. Onze specialisten vinden uw veiligheid een ernstige zaak en controleren uw auto zeer zorgvuldig. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Dit zijn niet alleen auto’s van een bepaald merk. Bij garage Edmon Autos worden namelijk alle merken en typen personen en bedrijfsauto’s onderhouden.

Garantie

Wij bieden u een hoge service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we tevens garantie op al onze werkzaamheden.

Werkzaamheden

Alle werkzaamheden worden in eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid en vindingrijkheid wordt bijna niets uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij Edmon Autos zeer goed. In onze moderne garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

APK: Algemene periodieke keuring

Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle maken wij voor u een nieuw APK rapport. Dit rapport is het bewijs van keuring. U kunt twee maanden voor de vervaldatum de APK uitvoeren, zonder dat de vervaldatum voor het jaar daarop aangepast wordt.

APK herkeuring

APK herkeuring voorwaarden: Als u uw auto bij ons laat repareren dan bereken we voor afmelden geen extra kosten, zodra u uw auto gaat repareren en daarna terugkomt voor herkeuring moet u alsnog APK tarief betalen.

Grote beurt

Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onder handen. Wij controleren hierbij volgens de fabrieksnormen van de auto alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen.

Kleine beurt

Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een service gerichte beurt.

Reparatie

De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven u een eerlijk advies.

Diagnose stellen

Alvorens te beginnen aan de reparatie van een klacht voeren wij eerst een diagnose uit. Uit deze diagnose zal in de meestee gevallen blijken wat daadwerkelijk een probleem veroorzaakt.

Banden, olie en uitlaten

Wij helpen u de juiste band te selecteren, en zorgen altijd dat u de juiste olie in uw auto heeft. Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is. Daarom kunnen wij de goedkoopste zijn bij het vervangen van uw uitlaat.

Apparatuur

Wij beschikken over een moderne werkplaats met geavanceerde computer-testkasten en configuratie apparatuur voor alle automerken.

Monteurs

Wij beschikken over een team van ervaren monteurs. In onze moderne en schone werkplaats staan onze monteurs altijd voor u klaar. ( ook de koffie ).